Vyhľadávanie:

Máme spoločný cieľ

Máme spoločný cieľ

Rokovanie v EDC
Na spoločnom pracovnom rokovaní o regionálnom rozvoji sa včera v priestoroch Centra ekonomického rozvoja stretol prezident USSK Christopher Navetta s novým generálnym riaditeľom SARIO Romanom Kurucom (vľavo).

Na spoločnom pracovnom rokovaní o regionálnom rozvoji a získavaní nových investícií sa včera v priestoroch Centra ekonomického rozvoja stretli prezident USSK Christopher Navetta a manažéri vedenia spoločnosti s novým generálnym riaditeľom Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) Romanom Kurucom, predstaviteľmi samospráv Košíc a Prešova, ako aj oboch vyšších územných celkov.

"Preberali sme otázky, týkajúce sa nášho spoločného cieľa, a to ako pomôcť rozvoju východoslovenského regiónu," informoval Christopher Navetta. "Hovorili sme najmä o tom, ako v budúcnosti budeme spolupracovať."

Jedným z výsledkov rokovania, ako povedal generálny manažér pre regionálny rozvoj a riaditeľ EDC Juraj Augustín, je aj spoločná príprava EDC a SARIO k ďalšej roadshow do Severnej Ameriky a Kanady, ktorej cieľom je prilákať na východ Slovenska ďalších zahraničných investorov. Uskutoční sa od 17. do 21. mája 2004. Podrobnejšie informácie o výsledkoch rokovania a z priebehu tlačovej konferencie, ktorá sa konala v čase uzávierky našich novín, prinesieme v budúcom čísle.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...