Vyhľadávanie:

Marianne Slivková, J. D., MPH, asistentka generálneho právneho zástupcu U. S. Steel Košice

Marianne Slivková, J. D., MPH, asistentka generálneho právneho zástupcu U. S. Steel Košice

Narodila sa na Slovensku, ale väčšinu svojho doterajšieho života prežila v Spojených štátoch amerických. Predtým ako začala pracovať v U. S. Steel pôsobila trinásť rokov vo farmaceutickom sektore, kde okrem iného viedla právne oddelenie spoločnosti Bristol Myers Squibb v japonskom Tokiu. Marianne Slivková tiež pracovala ako starší advokát v právnických spoločnostiach Moses & Singer a Dewey Ballantine LLP v New York City.

Je držiteľkou titulu doktorky práv z právnickej fakulty Univerzity v New Yorku, titulu bakalárky politických vied a medzinárodných vzťahov z Columbia College, Columbia University New York a má aj magisterský titul v oblasti verejného zdravia z Harvardskej školy verejného zdravia. Okrem toho je členkou redakčnej rady a aktívnou prispievateľkou medzinárodného časopisu In-House Counsel Journal. Angažuje sa aj ako členka poradného výboru organizácie Women Leaders in Life Sciences. V minulosti Marianne Slivková taktiež vyučovala právo ako profesorka na Seton Hall School of Law.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...