Vyhľadávanie:

Medovníčky i opekance

Medovníčky i opekance

Predvianočná ponuka Gastrometalu

"Spoločnosť Gastrometal a. s. v snahe vyjsť zamestnancom U. S. Steel Košice v ústrety pripravuje aj v tomto roku v predvianočnom čase ponuku rôznych domácich, ručne spracovávaných výrobkov," informovala nás riaditeľka spoločnosti Jaroslava Jánošová. "Široký sortiment výrobkov sladkej i slanej kuchyne si môže každý záujemca objednať priamo i telefonicky v našich stravovacích strediskách."

Závodná jedáleň vo Vstupnom areáli ponúka vianočné medovníčky, maslové opekance, lístkové cesto a rôzne druhy zákuskov, ZJ Oceliareň okrem opekancov linecké kolieska, medvedie labky, makový i kakaový závin, vianočný zemiakový šalát a obaľované rybie filé. V závodnej jedálni Valcovňa sa budú dať kúpiť makové a orechové ťahané záviny, domáce vianočky a medovníčky, v ZJ ÚMD opekance a kakaové, makové a orechové koláče, v ZJ SOU opekance a makový koláč.

Spoločnosť Gastrometal a.s. zároveň upozorňuje, že stravné lístky emitované na rok 2004 platia iba do 31. decembra tohto roku. Po tomto termíne ich už nebude možné použiť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...