Vyhľadávanie:

Medzi rečníkmi aj Július Lang

Medzi rečníkmi aj Július Lang

V Kalifornii sa konala konferencia, ktorú zorganizovala Národná asociácia výrobcov lakoplastovaných plechov

V meste Napa v Kalifornii v USA sa minulý mesiac stretli členovia Národnej asociácie výrobcov lakoplastovaných plechov (NCCA) so svojimi zákazníkmi a dodávateľmi farieb a technológií. Na trojdňovom podujatí (7. až 9. apríla) mala zastúpenie aj spoločnosť U. S. Steel Košice, keďže sa na ňom zúčastnil generálny manažér predaja pre priemysel a zároveň prezident ECCA (európsky ekvivalent americkej organizácie, ktorá združuje výrobcov lakoplastovaných plechov na starom kontinente) Július Lang. "Hlavným poslaním konferencie v Kalifornii bola udržateľnosť a úzke prepojenie so zákazníkmi. Veľmi podobné myšlienky prezentovala ECCA minulý rok na výročnom summite v Košiciach, na ktorom sa historicky prvýkrát, rovnako ako teraz v Amerike, zúčastnili aj naši zákazníci. I to bol dôvod, prečo som prijal pozvanie a podelil sa s kolegami o svoje skúsenosti," vysvetlil cieľ účasti na summite J. Lang.

Ako jeden z vystupujúcich hostí prezentoval dvom stovkám účastníkov konferencie aktivity ECCA. Zameral sa hlavne na nedávne, respektíve prebiehajúce projekty a nezabudol tiež ani na propagačnú a vzdelávaciu funkciu asociácie. "Priblížil som naše edukačné činnosti na vysokých školách a tiež dôležitosť zviditeľňovania lakoplastovaného materiálu v očiach štátnych autorít. Hostí som informoval aj o rozširovaní aktivít asociácie smerom na strednú a východnú Európu a predstavil i náš tohtoročný najdôležitejší projekt - Quality and Sustainability Label (Známka udržateľnosti a kvality). Ide o nástroj, pomocou ktorého chceme bojovať proti materiálom nižšej kvality a udržať dobrý imidž lakoplastovaných plechov. Momentálne sa projekt nachádza vo finálnej fáze a už iba dolaďujeme kritériá, na základe ktorých budeme známky vydávať. Takéto prvé pečate kvality by mohli získať lakoplastované materiály a technológie už koncom tohto roka."

Asociácia NCCA má dlhodobú históriu, funguje od roku 1962 a má vyše sto členov, prevažne zo Severnej Ameriky. K jej hlavným úlohám patrí propagačná, edukačná a lobbingová činnosť. Európska asociácia ECCA vznikla v roku 1967 a združuje viac ako stotridsať členov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...