Vyhľadávanie:

Michael P. Duff strieda Marka W. Furryho

Michael P. Duff strieda Marka W. Furryho

V uplynulý piatok sa lúčil so svojimi spolupracovníkmi II. asistent generálneho právneho zástupcu U. S. Steel Košice Mark W. Furry. V pracovnej pozícii ho vystrieda od 1. augusta 2006 Michael P. Duff , ktorý už do Košíc pricestoval.

Študoval na John Carroll University v meste Cleveland v štáte Ohio, kde v roku 1994 získal titul bakalára spoločenských vied. Titul doktora práv získal v roku 1997 na právnickej fakulte pittsburskej univerzity. V United States Steel Corporation pracuje od roku 2000. "Pred príchodom do Košíc som bol právnikom pre pracovné vzťahy a odmeňovanie na právnom oddelení U. S. Steel v Pittsburghu. V U. S. Steel Košice budem zodpovedný za činnosť oddelenia zmluvné vzťahy - nákup," uviedol.

Michael P. Duff je ženatý, má dve deti. "Manželka Linda je logopédkou, v ostatnom čase sa venovala rečovej terapii. Dcérka Ellen má štyri roky a syn William dva mesiace," poodhalil svoje súkromie. "Pokiaľ ide o záľuby, vedie hokej. Trinásť rokov som hral súťažne ľadový hokej, až do predposledného roka štúdií na vysokej škole," prezradil. "Dúfam, že sa k tomuto športu vrátim počas pobytu v Košiciach. Mám rád aj golf, lyžovanie, živú hudbu, Pittsburgh Steelers a Pittsburgh Penguins."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...