Vyhľadávanie:

Miesto pre tréningovú halu

Miesto pre tréningovú halu

Ako sme už v Oceli východu informovali, spoločnosť U. S. Steel Košice spolu s Občianskym združením (OZ) Košická aréna sa rozhodli prevziať vedenie pri manažovaní, technickej príprave a poskytovaní ďalších služieb spojených s výstavbou tréningovej haly pri Steel Aréne. Okrem kompletného manažovania projektu U. S. Steel Košice daruje aj výkon prác a služieb, spojených s projektovou a stavebnou prípravou, dodávkami, poradenskými, účtovnými a audítorskými službami. U. S. Steel takisto poskytne na dokončenie projektu finančnú pomoc k zdrojom, ktoré už boli alebo budú identifikované. Ich výšku určia počas manažovania detailných technických riešení.

Miestom stavby bude územie "Za štadiónom", ohraničené Moldavskou cestou, Jánošíkovou ulicou a Steel Arénou. Investorom je OZ Košická aréna. Tréningová hala bude stáť na zastavanej ploche 2163,5 m2 s obostavaným priestorom 35 483,5 m3 a úžitková plocha dosiahne bezmála 13 tisíc m2. Halu pri Steel Aréne chcú dokončiť do konca roku 2010.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...