Vyhľadávanie:

Mike Simko už po druhýkrát na trati košického maratónu

Mike Simko už po druhýkrát na trati košického maratónu

Štart maratónu v Košiciach si ani tento rok nenechal ujsť generálny manažér pre inžinierske činnosti Michael L. Simko. A oplatilo sa - dobehol v osobnom rekorde 3:42:52 hod. Oproti vlaňajšku sa rapídne zlepšil, keď vtedy prebehol cieľom v čase 4:14:22 hod. V čom vidí takéto zlepšenie?

"Prispelo k tomu viacero faktorov, ale keď to mám v krátkosti zhrnúť, tak to poviem takto. Viac som trénoval, počasie bolo výborné a podpora divákov na trati fantastická." Ako nám Mike ďalej prezradil, toto bol jeho štvrtý maratón, dva totiž zabehol ešte pred príchodom do Košíc v Pittsburghu. Najlepší čas dosiahol v roku 1998, kedy len o minútu prekročil štvorhodinovú métu. Odvtedy bolo jeho cieľom túto hranicu pokoriť. Tento rok veľa trénoval a vedel si už aj lepšie predstaviť, čo ho na jednotlivých úsekoch trate čaká. Počasie mu perfektne vyhovovalo a zrejme prilákalo do ulíc mesta aj viac ľudí. "Ich povzbudzovanie ma hnalo dopredu a odteraz si budem pamätať, že môj najlepší maratón som zabehol za ideálnych podmienok v roku 2010 počas Medzinárodného maratónu mieru v Košiciach!"

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...