Vyhľadávanie:

Mikuláš príde na Hlavnú v pondelok 5. decembra

Mikuláš príde na Hlavnú v pondelok 5. decembra

Tohtoročný mikulášsky program sa uskutoční na Hlavnej ulici v Košiciach 5. decembra 2005. Podujatie, ktoré pripravili mesto Košice a U. S. Steel Košice, sa začína o sedemnástej hodine rozsvietením vianočnej výzdoby. Podvečer sa bude niesť v duchu rozprávkovej bytosti Harry Pottera. Moderátor si bude všímať deti v zaujímavých maskách tejto obľúbenej knižnej i filmovej postavy.

Autori najkrajších sa môžu tešiť na sladké odmeny. Sladkosti bude rozdávať i Mikuláš. Deti môžu získať aj niektorú z kníh o Harrym Potterovi od spoločnosti Ikar alebo lístok do kina Družba na film o tomto čarodejníkovi. O dobrú atmosféru sa postarajú spevák Lobo, tanečný súbor Hviezdička, víťaz tohtoročnej speváckej súťaže Talent night Jozef Hruškoci, pesničkový program má pripravený strýko Baltazár s deťmi, predstaví sa bábkové divadlo Maškrta, kúzelník Talostan či ohňová show Aramis. Rezervujte si čas na pondelkový podvečer, potešíte svoje ratolesti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...