Vyhľadávanie:

Mikulášska párty už v piatok

Mikulášska párty už v piatok

Nezabudnite si doniesť so sebou mikulášsku čiapku, klobúk a vianočnú ozdobu

U. S. Steel Košice v spolupráci s Magistrátom mesta Košice pripravuje v piatok, 5. decembra 2003 o 17.00 hod. na Hlavnej ulici, mikulášske podujatie pod názvom "Mikulášska chihuahua párty". Program sa začne slávnostným otvorením košických Vianoc, a to symbolickým rozsvietením vianočnej výzdoby v meste. Košičanom a ich rodinám sa prihovorí v oficiálnej časti programu primátor mesta Zdenko Trebuľa a prezident spoločnosti U. S. Steel Košice Christopher J. Navetta. Následne sa začne na javisku pri soche Immaculata zábavný program, v ktorom sa budú môcť zapojiť všetky deti, bez rozdielu veku, do súťaží o najkrajšiu mikulášsku čiapku či klobúk a najzaujímavejšiu vianočnú ozdobu. Stačí, ak si doma zhotovené veci prinesú so sebou na Hlavnú ulicu a o všetko sa už postará porota v podobe animačných postavičiek anjelika, čerta a vločky.

Jeden z najhranejších hudobných hitov "chihuahua" zaznie v priebehu večera niekoľkokrát a porota bude spomedzi všetkých prítomných detí vyberať najlepšieho "chihuahua" tanečníka, ktorý získa za odmenu peknú cenu. Zábava s pekným programom, sladkou nádielkou od U. S. Steel Košice a peknými darčekmi od Mikuláša, bude trvať približne do 19.00 hod. Na podujatie ste pozvaní všetci so svojimi ratolesťami hlavným organizátorom podujatia a sponzorom košických Vianoc, spoločnosťou U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...