Vyhľadávanie:

Milí kolegovia, priatelia!

Milí kolegovia, priatelia!

Vianoce pre bezdomovcov

Tak ako po iné roky, aj teraz sa na vás obraciam s prosbou o pomoc pri organizovaní vianočného posedenia pre košických bezdomovcov. Iste viete, že oceliari už tradične, finančne i materiálne, pomáhajú v predvianočnom čase pri financovaní štedrovečerného posedenia a malých potravinových balíčkov pre bezdomovcov. V tomto roku sa posedenie uskutoční 22. decembra 2007 o 13. hodine v priestoroch Charitného domu sv. Alžbety na Bosákovej ulici č. 2 v Košiciach. Plánujeme vydať približne 160 slávnostných obedov, nebude chýbať kapustnica, ryby, šalát, koláče, ovocie a balíčky pre bezdomovcov, medzi ktorými sú aj mladé rodiny s deťmi.

Prosím vás preto, pomôžte vniesť trochu nádeje a radosti v tomto adventnom období do života ľudí na okraji našej spoločnosti a prispejte, či už finančne alebo potravinami, či teplým šatstvom. Ak je to možné, najneskôr do 20. decembra, aby sme stihli kúpiť potrebné potraviny. Táto akcia sa nesie každý rok vo veľmi sviatočnej atmosfére, od rána je na Bosákovej čulý ruch, každý bezdomovec chce priložiť ruku k dielu. Na ich tvárach sú úsmevy, ktoré sú inak len veľmi zriedkavé. Pomôžte, prosím. Urobme radosť aj iným v čase Vianoc. Vopred všetkým ďakujem.

Kontakty: Anetta Smiková, 3-9495, mobil: 0905 217 846 alebo Charitný dom sv. Alžbety - charitatívno-sociálne centrum, ul. Bosákova č. 2, Košice, tel. 229 21 98. Každý, kto prispeje finančnou sumou, dostane o príjme peňazí potvrdenie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...