Vyhľadávanie:

Miluje autá a cestovanie

Miluje autá a cestovanie

O motorizme, ale i hudbe s populárnym spevákom Robom Opatovským

Slovenskí špičkoví umelci prichádzajú a odchádzajú. Robo Opatovský, i keď istým spôsobom už dosiahol svoj spevácky vrchol, nemieni z neho odchádzať. Ba práve naopak. Po úspešnom speváckom účinkovaní v tanečnej šou Let´s Dance chce ešte viac zintenzívniť svoju umeleckú kariéru.

Hudbe sa venuje už vyše trinásť rokov. Miluje swing. Medzi jeho vášne patrí i cestovanie, spoznávanie nových krajín a ich kultúr. Najkrajšie spomienky má na Japonsko. Podľa neho Japonci sú až neuveriteľne poriadni a čistotní. Vedia pracovať s veľkým nasadením, ale na druhej strane i relaxovať a vychutnávať chvíle oddychu. Pochádza z Trnavy, ale dnes žije kúsok od Bratislavy. Jeho najväčším snom je mať rodinu a kopec detí.

· Ak sa nemýlim, vo svojej zbierke máš viacero albumov s pozoruhodnými názvami.
Názvy albumov súvisia s mojimi životnými etapami. Myslím si, že moja hudba je z roka na rok vyzretejšia. K mojím obľúbeným skladbám patrí singel Vianočná pošta. Budete prekvapení, ale napísal mi ju humorista Stanislav Štepka. Srdcu blízky mi je i album Prílev energie alebo Zvláštny sen...

· A čo motorizmus, spomínaš si na svoje začiatky ?
Vodičský preukaz som získal ešte na konzervatóriu v roku 1992. Mojím prvým autom bola bledomodrá Škoda Favorit. Kým som si ju však stihol kúpiť, podarilo sa mi nabúrať otcov Fiat Ritmo. Na vine bola námraza, ktorá spôsobila šmyk a následne kolíziu so stojacim autom na ceste. Našťastie to celkom dobre dopadlo a i otec môj prehrešok "rozdýchal". Zrejme bol rád, že sa mi nič nestalo.

· Čo pre teba znamená motorizmus dnes ?
Šoférovanie doslova milujem. Za volantom svojho auta sa cítim naozaj výborne. Myslím si, že som dobrým vodičom. Občas síce viac pritlačím pedál na podlahu, ale rýchla jazda určite nie je mojou doménou. Držím sa zásady, že lepšie prísť o minútu neskôr, ako vôbec nedôjsť do cieľa. Inak rád počúvam v aute hudbu.

· Zažil si na cestách v poslednom čase niečo zaujímavé?
V podstate sa každý deň niečo udeje. Príjemné aj nepríjemné. Radšej mám samozrejme tie krajšie zážitky, napríklad, keď mi niekto dá prednosť. To sú už niekedy kuriózne veci, lebo vodiči jazdia naozaj bezohľadne. To čo je, alebo by malo byť bežné, stáva sa zvláštnosťou. o Myslíš si teda, že sú slovenskí vodiči agesívni ? Väčšinou áno. Ľudia, ktorí majú silné autá, si myslia, že cesta patrí im a správajú sa neohľaduplne. A to sú práve tie typy, pri ktorých radšej pribrzdím alebo ich pustím. Prísť s takymito vodičmi do konfliktu sa naozaj neoplatí.

· Stalo sa, že ti policajti ako známej osobe niečo odpustili ?
Nerád o tom hovorím, aby som to nezakríkol. Ale stáva sa. Ja sa ospravedlním, poviem, že sa ponáhľam na koncert a venujem im CD.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...