Vyhľadávanie:

Mizerná forma pred play off

Mizerná forma pred play off

V tomto týždni, konkrétne včera, sa stretnutiami posledného 54. kola skončila základná časť hokejovej extraligy v sezóne 2003/2004. Až po tomto kole sa definitívne rozhodlo, ktorých osem celkov bude hrať v stretnutiach play off systémom 1-8, 2-7, 3-6 a 4-5. Dve kolá pred záverom základnej časti už bolo jasné, že extraligu opúšťa posledný tím Martin, ktorý bude hrať v budúcej sezóne v I. lige.

Víťazom základnej časti sa stali hokejisti Dukly Trenčín, ktorí za to získali polmiliónovú prémiu. Košičania skončili v tabuľke na štvrtej priečke, a kto bude ich súperom v play off, sa rozhodlo po včerajších stretnutiach až po uzávierke tohto čísla našich novín. Jedno je isté, že zverenci trénerov Milana Jančušku a Róberta Spišáka nemajú pred zápasmi play off stabilnú formu, a to je varujúci signál. Z posledných desiatich extraligových zápasov vyhrali len tri! Nielen že sa im nedarilo na súperovom ľade, ale nepresvedčili ani svojich najvernejších fanúšikov v posledných dvoch domácich vystúpeniach s Popradom a Liptovským Mikulášom.

Treba len veriť, že to, čo hovoria tréneri, že v play off to už bude "iné café", to aj tak bude. Hráči musia zlepšiť svoj herný prejav i koncovku, lebo v dvoch posledných stretnutiach v Trenčíne i doma proti Liptákom vyšli strelecky naprázdno. V prvých dvoch stretnutiach play off budú mať Košičania výhodu domáceho ľadu, a to už túto nedeľu 29. februára a v pondelok 1. marca.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...