Vyhľadávanie:

Mladí: TOP manažérom je David H. Lohr

Mladí: TOP manažérom je David H. Lohr

Ktorý manažér slovenskej firmy alebo pobočky zahraničnej firmy pôsobiacej na Slovensku je pre vás synonymom úspešnosti, podnikateľskej zručnosti, ľudských a profesionálnych kvalít?

To bola hlavná otázka v ankete, ktorú uskutočnilo občianske neziskové združenie mladých ľudí Junior Chamber International (JCI) Slovakia počas minulého roka. Dnes sú už výsledky známe. Respondenti z dvadsiatich stredných škôl a dvadsiatich fakúlt zo všetkých krajov Slovenska rozhodli, že TOP manažérom Slovenska roku 2006 v kategórii výrobných podnikov pôsobiacich v SR sa stal prezident spoločnosti U. S. Steel Košice David H. Lohr.

V ankete vyhodnotili prvých päť TOP manažérov. V absolútnom poradí sa za D.H. Lohrom umiestnili Peter Smahl (Volkswagen Slovakia), Štefan Rosina (Matador), Vladimír Soták (Železiarne Podbrezová) a Milan Fiľo (Mondi Business Paper SCP Ružomberok). Cieľom ankety bolo zistiť nezávislý pohľad mladých ľudí na pôsobenie, aktivity, imidž a hospodárske úspechy manažérov firiem, ktoré podnikajú v Slovenskej republike. Reprezentatívnu vzorku tvorilo 1400 študentov.

JCI - Slovakia je dobrovoľná, mládežnícka, nezisková organizácia. Jej poslaním je pomáhať pri príprave mladých ľudí (stredoškolákov a vysokoškolákov) na budúce povolania, od aktivít pre rôzne profesie robotníckych povolaní, cez prípravu manažérov do práce v štátnych ako aj súkromných firmách, až po aktivity smerujúce k samostatnej podnikateľskej činnosti. JCI - Slovakia je súčasťou celosvetovej organizácie Junior Chamber International, ktorá združuje vyše 200 tisíc členov v 125 krajinách sveta. Vznikla v roku 1901 a sídlo má v USA. Je jednou z najväčších organizácií pre mladých lídrov, vedcov a podnikateľov na svete.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...