Vyhľadávanie:

Mobil získa Anička

Mobil získa Anička

Mikulášska výtvarná súťaž

Do výtvarnej súťaže "...kým príde Mikuláš" sa zapojilo 52 detí, ktoré nám poslali obrázky s Mikulášom. Porotu najviac zaujala kresba Anny Kötelesovej, ktorá získa od spoločnosti U. S. Steel Košice mobilný telefón. Všetkým deťom posielame poštou sladkosť. Veľmi sa nám páčili aj dobré skutky, ktoré deti v priebehu roka urobili a piatich z nich aj oceníme 5.12. v mikulášskom programe na Hlavnej ulici.

Mnohé z detských činov boli priam dojímavé. Nikola Dikejová dala svoje hračky do škôlky a urobila tak radosť deťom. Zároveň odniesla svoje oblečenie do charity pre chudobné deti a pomáhala kamarátke, ktorá mala zlomenú nohu - nosila jej aktovku, obed. Michaela Šimonová má chorého otecka, ktorý nemôže chodiť do práce a stará sa o ňu a súrodencov sám. Michaela sa preto snaží dobre učiť a pomáha čo najviac ockovi, aby mal radosť a všetko to spoločne ľahšie zvládli. Samuel Dvořák maľoval obrázky, ktoré si ľudia kupovali a vyzbierané peniažky daroval pre postihnuté deti. Soňa Smoláriková sa starala so sestrou o túlavé mačiatko, nosila mu jedlo a pitie, a ak mu pomohla prežiť. Viktória Dvořáková sa liečila v nemocnici a vedľa nej ležalo dievčatko z detského domova. Bolo ťažko choré, nikto za ňou nechodil, tak jej Viktorka s mamkou nosili jedlo a sladkosti. Dievčatko si strašne prialo hračku - koníka, tak jej ho kúpili. Nakoniec začalo dievčatko oslovovať Viktorkinu mamku "mama".

Všetkých 5 detí pozývame 5.12.2007 o 18.00 hod. na stretnutie pred budovou na Hlavnej ulici č. 68 v Košiciach. Radi im odovzdáme za ich krásne skutky pekné ceny priamo na javisku. Všetkým deťom, ktoré sa zapojili sú súťaže a napísali nám o svojich dobrých činoch úprimne ďakujeme a tešíme sa na ich obrázky opäť niekedy v budúcnosti pri vyhlásení ďalších výtvarných súťaží.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...