Vyhľadávanie:

Môj nápad pre región

Môj nápad pre región

Ďalší ročník vzdelávacieho programu Podnikanie v cestovnom ruchu, ktorým chce nezisková organizácia Junior Achievement Slovensko priblížiť žiakom základných a študentom stredných škôl oblasť poskytujúcu množstvo príležitostí aj pre ich budúci možný profesionálny život, vyvrcholil minulý týždeň vo štvrtok, 7. mája. Na pôde Úradu Košického samosprávneho kraja sa uskutočnil, aj vďaka podpore spoločnosti U. S. Steel Košice, v poradí už ôsmy ročník krajskej súťaže pod názvom Môj nápad pre región. Svoje projekty, ktorých cieľom je zviditeľniť pre turistov tú ktorú lokalitu, historické pamiatky kraja, jeho atrakcie či iné zaujímavosti, prezentovalo pred členmi poroty, medzi ktorými nechýbal ani František Gregor z košickej oceliarne, desať študentov z viacerých stredných škôl.

V súťaži dominovali dievčatá. Prvé miesto získala Drahomíra Semanová zo Strednej odbornej školy podnikania v Prešove, druhá skončila gymnazistka Katarína Duranková z Lipan, tretí Štefan Lukáč z Gymnázia na Poštovej ulici v Košiciach a štvrtá Monika Čipčalová zo SOŠ v Lučenci. Všetci štyria postupujú do celoslovenského finále, ktoré sa uskutoční 3. júna v Banskej Bystrici.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...