Vyhľadávanie:

Moldavská desiatka

Moldavská desiatka

Športový klub BODVA Moldava organizuje 5. ročník bežeckého podujatia pod názvom Moldavská desiatka. Tieto preteky sú súčasťou Moldavských športových dní a uskutočnia sa v sobotu 24. septembra 2016 o 11. hodine v areáli Aréna šport centrum (pod kopcom). Pobeží sa v prekrásnej prírode Slovenského krasu po lesnej ceste s jeden milimetrovým asfaltovým povrchom. Dĺžka trasy je 10,6 km s obrátkou na 5,3 km pri vyvieračke a kaplnke sv. Ladislava. Prevýšenie je cca 300 metrov a trať je vyznačená zelenou turistickou značkou.

Štart a cieľ je v areáli Aréna šport centrum. Kto miluje prírodu, prekrásne prostredie a chce si užiť beh bez cestnej premávky, toho organizátori na Moldavskú desiatku z našej firmy srdečne pozývajú. Pre bežcov amatérov  nie sú pripravené žiadne finančné odmeny, ale môže ich potešiť účastnícka medaila a skromné vecné ceny. Viac informácií na stránke klubu: www.skbodva.sk alebo priamo u organizátora: Róbert Boros, email:
robertboros@centrum.sk, tel.: 0908 231 152.       

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...