Vyhľadávanie:

Mosty a diverzita

Mosty a diverzita

Zamýšľanie sa nad diverzitou (rôznorodosťou) v jej viacerých podobách, spoznanie bariér a predpokladov pre úspešné a dlhodobé pracovné začlenenie účastníkov projektu U. S. Steel Košice Rovnosť príležitostí, ako aj prezentácia príkladov dobrej praxe firiem v oblasti prijímania a zamestnávania tzv. nezamestnateľných ľudí. To boli hlavné ciele dvojdňového tréningu, ktorý pre majstrov z divíznych závodov Koksovňa, Vysoké pece, Oceliareň, Energetika, Doprava, úseku Ľudské zdroje a partnerov z Veľkej Idy, Mestskej časti Košice - Šaca a Magistrátu mesta Košice pripravila koncom minulého mesiaca nezisková organizácia ETP Slovensko.

Súčasťou tréningu pod názvom Mosty bol tiež interaktívny webinar s americkým lektorom a spoluautorom stratégií pre profesionálov a komunity Philipom De Vol. Aj za jeho pomoci hľadali účastníci tréningu možnosti, spôsoby a cesty skvalitnenia spolupráce U. S. Steel Košice so samosprávami a neziskovým sektorom v rámci pomoci marginalizovaným skupinám obyvateľstva.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...