Vyhľadávanie:

Motivácia nie sú len peniaze

Motivácia nie sú len peniaze

Čo môžeme v našich životoch považovať za úspech?

Útvar Vzdelávanie a rozvoj pripravil v uplynulých dňoch pre manažérov U. S. Steel Košice rozvojový seminár  Mariana Jelínka  pod názvom Motivácia nie sú len peniaze.

PhDr. Marian Jelínek, PhD. je tréner a kouč vrcholových športovcov a manažérov. Dvanásť rokov pôsobil ako hokejový a mentálny kouč Jaromíra Jágra. Má doktorát z kinantropológie a psychológie. V roku 2005 jeho tím zvíťazil na majstrovstvách sveta, dvakrát doviedol hokejovú Spartu k extraligovému titulu. V súčasnosti trénuje ČEZ Motor České Budějovice. Napísal deväť kníh, naposledy mu vyšla kniha Motivácia v dobe blahobytu. Je to expert na motiváciu, celoživotným štúdiom a praxou odhaľuje tajomstvo motivácie ako prostriedku na zvyšovanie výkonu.

Nosnou témou seminára  bola určitá disproporcia medzi  ekonomickými kvantifikovateľnými parametrami v našich životoch - (životný blahobyt) a vnútornými svetmi, respektíve akéhosi pocitu  spokojnosti  s našim životom. Všetci dobre vieme, že parametre blahobytu neustále rastú, ale nie je všeobecne známe, že z hľadiska teórie optimálneho  prežívania  v nás pocit šťastia všeobecne klesá.

Čo teda môžeme v našich životoch považovať za úspech?  K čomu máme motivovať, viesť, inšpirovať mladých ľudí? Je možné si užívať hedonistický blahobyt a zároveň byť vnútorne šťastný? Aj na  tieto otázky dostali účastníci seminára odpovede.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...