Vyhľadávanie:

Myslíme na budúcnosť

Myslíme na budúcnosť

Na pracovnom rokovaní sa minulý týždeň v stredu, 2. júla, stretol na pôde spoločnosti U. S. Steel Košice generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča spolu so svojím tímom s riaditeľmi vybraných stredných odborných škôl. S predstaviteľmi Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej Košice, Strednej priemyselnej školy strojníckej Košice a SOU železničného v Košiciach diskutovali o spôsoboch a možnostiach spolupráce v najbližších rokoch v oblasti prípravy žiakov, budúcich potenciálnych zamestnancov oceliarskej spoločnosti.

Zaoberali sa, okrem iného, eventuálnou praktickou prípravou študentov na pracoviskách firmy, možnosťami vstupovať do časti obsahu školských vzdelávacích programov tak, aby zodpovedal predstavám zamestnávateľa, ale aj o prípadnej podpore spoločnosti U. S. Steel Košice pri nábore študentov a ich motivácii.

Na základe vzoru spolupráce s SOU hutníckym v Košiciach-Šaci plánuje spoločnosť U. S. Steel Košice s ohľadom na zámery v zamestnaneckej politike, aplikovať podobný model kooperácie aj so spomenutými odbornými školami. "Chceme vytvárať priestor pre odborný rast a rozvoj žiakov s možnosťou ich uplatnenia v našej spoločnosti, respektíve pokračovania v štúdiu technických smerov na vysokých školách," informoval M. Polča.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...