Vyhľadávanie:

Na ceste do budúcnosti

Na ceste do budúcnosti

Deň D - otvorenie pozinkovacej linky - sa blíži

Už len necelé štyri týždne nás delia od okamihu, kedy košická oceliareň uvedie do riadnej prevádzky najvýznamnejšiu investíciu vo svojej histórii - pozinkovaciu linku č. 3.

Príďte v nedeľu, 23. septembra, o 14. hodine na Hlavnú ulicu do Košíc. Spoločnosť U. S. Steel Košice pozýva všetkých hutníkov, ich rodinných príslušníkov i ostatných Košičanov na veľkolepé podujatie Cesta do budúcnosti, ktoré sa pri príležitosti tejto mimoriadnej udalosti uskutoční v centre nášho mesta i na pódiu pri Immaculate. Staré sa tu stretne s novým, na svoje si prídu fajnšmekri historických i moderných áut, stanete sa svedkami módnej prehliadky z dvadsiatych a tridsiatych rokov, do minulosti vás vráti hudba zo začiatku minulého storočia v podaní Bratislava Hot Serenaders, dnešok pripomenie mladá speváčka, ktorá si už stihla získať mnoho fanúšikov a priaznivcov - Zdenka Predná.

Čítajte Oceľ východu. Už v najbližších číslach uverejníme kupóny i pravidlá súťaže, ktorú sme pre vás, naši čitatelia, pri tejto príležitosti pripravili, a v ktorej môžete vyhrať vskutku atraktívne a zaujímavé ceny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...