Vyhľadávanie:

Na ceste do budúcnosti

Na ceste do budúcnosti

Deň D - otvorenie pozinkovacej linky č. 3 - sa blíži

Deň D, slávnostné otvorenie najvýznamnejšej investície v U. S. Steel Košice, pozinkovacej linky číslo tri, sa nezadržateľne blíži. Ako sme už informovali, v predvečer tejto udalosti, v nedeľu, 23. septembra, sa na Hlavnej ulici v našom meste začne o 14. hodine veľkolepé podujatie, na ktoré košická oceliareň pozýva všetkých hutníkov, ich rodinných príslušníkov a Košičanov. Príďte na skvelú šou s príznačným názvom Cesta do budúcnosti. Budete svedkami stretnutia starého s novým, čaká na vás prehliadka historických i súčasných moderných automobilov a na javisku pri Immaculate dobrý program, v ktorom sa okrem iných predstaví Bratislava Hot Serenaders s hudbou so začiatku minulého storočia i súčasná populárna speváčka Zdenka Predná.

Oceľ východu pripravila pri tejto príležitosti súťaž. Vyhrať niektorú z piatich cien môže každý, kto do 15. hodiny v deň konania podujatia vhodí do žrebovacej urny umiestnenej pri pódiu priložený kupón. Nezabudnite uviesť svoje meno, priezvisko a telefonický kontakt. A čo získajú tí, na ktorých sa usmeje šťastie? Traja vyžrebovaní šťastlivci vyhrajú jazdu historickým vozidlom hneď po skončení programu, ktorú do súťaže venuje Veteran club Cassovia retro. Spoločnosť ADS Balloning umožní ďalšiemu výhercovi let balónom, HC Košice dal do súťaže dve permanentky na hokejovú sezónu 2007/2008, Hi-Reklama prenosný gril s chladiacou taškou a napokon spoločnosť U. S. Steel Košice daruje autorádio.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...