Vyhľadávanie:

Na dráhe bowlingu o cenné trofeje

Na dráhe bowlingu o cenné trofeje

V piatok 21. februára 2014 sa na štvordráhe Bowling Pubu na Triede KVP konal 8. ročník turnaja, ktorý pre svojich zamestnancov zorganizovala ZO OZ KOVO DZ Zušľachťovne a obalová vetva. Do bojov o cenné trofeje zasiahlo 80 zamestnancov, členov odborovej organizácie, partnerov a priateľov, ktorí súťažili v kategóriách jednotlivcov i družstiev. Medzi ženami dominovala skúsená Jolana Múdra (DL 15), ktorá v minulosti slávila úspechy aj vo firemných súťažiach v kolkoch i na bowlingovej dráhe. Na 2. mieste skončila a vlaňajšiu striebornú priečku obhájila Renáta Lukáčová (2-ST) a na 3. mieste sa umiestnila Anastázia Martinásková (PDL 1).

V kategórii mužov si už tretí rok po sebe prvenstvo vybojoval Peter Pasternák (kontižíhareň 2). Na 2. mieste skončil Mikuláš Šulek (údržba 2-ST a KŽ) a 3. miesto obsadil Richard Matiaščík (PZL 3).

V súťaži trojčlenných družstiev vyšla obhajoba vlaňajšieho prvenstva víťaznej trojici stopercentne. V zložení Peter Pasternák, Zdenko Prusák (obaja kontižíhareň 2) a Štefan Kinlovič (kontižíhareň 1) si počínali výborne. Hravo zvíťazili a po tuhom boji odsunuli na druhú priečku trojicu rivalov, ktorú tvorili Ján Vartovník, Mikuláš Šulek (obaja údržba 2-ST a KŽ) a Pavel Syč (LPL). Na 3. mieste skončili Vladimír Farkaš, Tomáš Matus a Vladimír Danko (všetci kontižíhareň 2 a PZL 3).

O nerušený priebeh turnaja a priaznivú športovú atmosféru sa postaral organizačný výbor v zložení Beatrix Goleňová, Mária Hudáková, Mikuláš Šulek a Betka Hlipalová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...