Vyhľadávanie:

Na Hlavnej vládla dobrá nálada

Na Hlavnej vládla dobrá nálada

V nedeľu, 23. septembra, dali košickí oceliari verejnosti na Hlavnej ulici vedieť, že uvádzajú do prevádzky najvýznamnejšiu investíciu v histórii fabriky - pozinkovaciu linku č. 3. Dobrou zábavou, skvelou hudbou a pesničkami, módnou prehliadkou i súťažami. Postarali sa o to formácia Bratislava Hot Serenaders, Zdenka Predná i dievčatá zo Strednej združenej priemyselnej školy na Gemerskej ulici v Košiciach.

Zabaviť sa prišli mladí i tí skôr narodení, v hľadisku si nebolo možné nevšimnúť kopu chlapcov a dievčat v dresoch - hokejistov, basketbalistiek a futbalistov, zapojených do projektu U. S. Steel Košice Tvoja šanca hrať. Obecenstvo, medzi ktorým nechýbali ani hostia z Pittsburghu, si skrátka prišlo na svoje. Tešili sa aj milovníci historických vozidiel, ktorých bolo na Hlavnej v ten deň neúrekom, ale i vyznávači moderných hitoviek súčasnosti v autosalóne pri Urbanovej veži. Milovníci štvorkolesových tátošov mali čo obdivovať. Mohli byť tiež svedkami vyhodnotenia 4. ročníka jazdy pravidelnosti historických vozidiel do kopca - Bankovský kopec, ktorý zorganizoval Veteran club Cassovia retro a vyhlásenia výsledkov súťaže v sedemnástich kategóriách. I v tej najzaujímavejšej - súťaži krásy - Concorse de Elancourt, ktorej rezultát oznámil viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák.

Prvých päťdesiat železiarov, ktorí­ sa zapojili do súťaže Ocele východu a priniesli na Hlavnú ulicu kupón, dostali nielen šikovné modely autíčok, ale mali šancu spolu s ostatnými vyhrať v žrebovaní zaujímavé ceny. A na koho sa usmialo šťastie? Jazdu historickým vozidlom hneď po skončení programu, ktorú do súťaže venoval Veteran club Cassocia retro, získali Jaroslav Šarvanec, Alexander Kondor a Koloman Ťuch. Z permanentiek na hokejovú sezónu 2007/2008 od HC Košice sa tešili Alžbeta Szabová a Mário Hončák, z prenosného grilu s chladiacou taškou zasa Jozef Čuprík.
Cena spoločnosti U. S. Steel Košice značkové autorádio patrí Erike Paulínskej. Všetkým ešte raz gratulujeme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...