Vyhľadávanie:

Na Jahodnej o plechoch pre automobilky

Na Jahodnej o plechoch pre automobilky

Pracovný seminár členov Spoločnosti Oceľové Pásy

Po piatich rokoch sa Jahodná pri Košiciach znovu stane miestom stretnutia členov Spoločnosti Oceľové Pásy (SOP). V dňoch 12. - 14. októbra sa tu zídu účastníci 66. odborného seminára na tému Pozinkovaný materiál pre automobilový priemysel. Podujatie organizuje U. S. Steel Košice v spolupráci so Spoločnosťou Oceľové Pásy.

Dvojdňové stretnutie sa začne plenárnym zasadaním SOP, po ňom bude nasledovať odborná časť seminára. Ako nás informoval Mirko Král z útvaru Riadenie kvality, ktorý podujatie zabezpečuje, s prednáškami vystúpia Katarína Vojaček z útvaru Riadenie kvality a odborníci Výskumu a vývoja USSE Jozef Bilý, Vladimír Kundracik a Anton Baron. Seminár uzavrie exkurzia v prevádzkach košickej oceliarne.

Predchodcom Spoločnosti Oceľové Pásy bola odborná skupina Výroba pásov, ktorá vznikla v roku 1973 a jej členmi boli poprední odborníci z oblasti výroby a vývoja pásových ocelí vo vtedajšom Československu. Odborná skupina sa v roku 1994 transformovala na Spoločnosť Oceľové Pásy. Ani rozpad Československa neznamenal žiadnu zmenu v členskej základni a v spôsobe práce. Pôvodne celoštátna skupina sa stala skupinou česko - slovenskou, či medzinárodnou.

Od roku 1973 zorganizovali 65 pracovných seminárov a sedem medzinárodných konferencií. V súčasnosti má toto dobrovoľné združenie občanov a právnických osôb 33 aktívnych členov a 19 seniorov. U. S. Steel Košice je jedným z deviatich členov - právnických osôb.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...