Vyhľadávanie:

Na Karpatskej vandrovke aj turisti z RMS, a.s. Košice

Na Karpatskej vandrovke aj turisti z RMS, a.s. Košice

V sobotu 21. septembra 2013 sa konala Karpatská vandrovka, prvý vytrvalostný darcovský pochod svojho druhu na Slovensku v réžii Karpatskej nadácie. Trasa po hrebeni Volovských vrchov dlhá 50 km preverila sily a kondíciu 45 vandrovníkov, ktorí zároveň darovali do fondu Karpatskej vandrovky 4 500 eur. Vyzbierané peniaze rozdelia účastníci s pomocou nadácie na dobré projekty na východnom Slovensku.

Účastníci boli rozdelení do desiatich tímov, každý s originálnym názvom. Prvenstvo v cieli si udržal jeden z dvoch tímov firmy NESS KDC s.r.o. s priliehavým názvom Mačanky, ktorý prišiel do cieľa o tri hodiny skôr ako väčšina účastníkov. Ďalšie dve košické firmy - Howe Slovensko s.r.o. a RMS, a.s. Košice a prešovská spoločnosť Lear CorporationSeating Slovakia s.r.o. sa nedali zahanbiť a postavili spolu päť tímov, ktoré fyzickú výzvu zvládli na jednotku. V tomto roku vandrovku podporilo svojím tímom aj Veľvyslanectvo USA na Slovensku. Vytrvalcov v cieli čakala okrem chutného guľáša aj príjemná udalosť - krst maskota Karpatskej vandrovky - rysa, ktorý dostal meno Oskar.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...