Vyhľadávanie:

Na ľade v Steel Aréne o majstra

Na ľade v Steel Aréne o majstra

Podobne ako vlani, aj v roku 2008 bude 12 mužstiev bojovať na ľade v Steel Aréne o majstra U. S. Steel Košice. Hrať sa bude v dvoch skupinách, prvé štyri celky zo skupín postúpia do štvrťfinále. V priebehu dvoch mesiacov v januári a vo februári odohrá tucet tímov celkom 38 zápasov, po ktorých bude známy tohtoročný hokejový šampión. Prvenstvo bude obhajovať mužstvo z Vedenia, ktoré spolu s ďalšími vlaňajšími tromi semifinalistami Oceliarňou, Studenou valcovňou a Vysokými pecami boli nasadené do dvoch skupín.

Do A skupiny okrem nasadených tímov Oceliarne a Studenej valcovne vyžrebovali mužstvá Doprava, Hutnícka druhovýroba, Energetika a Koksovňa. V B skupine budú hrať Vedenie, Vysoké pece a vyžrebované celky BSC Europe, Údržba, Teplá valcovňa a Expedícia. V skupinách sa hrá systémom každý s každým, dva zápasy v jeden deň, vždy o 18.00 a 19.30 hod.

Turnaj, ktorý sa začne v pondelok, 7. januára, o 18. hodine odštartujú zápasom Oceliareň - Koksovňa. Potom bude nasledovať slávnostný ceremoniál otvorenia majstrovstiev a o 19.45 hod. sa odohrá druhé stretnutie Vedenie - Expedícia. V budúcom týždni sa v stredu, 9. januára, o 18. hodine stretnú Vysoké pece s Teplou valcovňou a o 19.30 hod. Studená valcovňa - Energetika, vo štvrtok, 10. januára, o 18. hodine Doprava - ZHD a o 19.30 hod. BSC Europe - Údržba. Hrať sa bude aj v sobotu, 12. januára, kedy sa o 18. hodine stretnú Teplá valcovňa a Vedenie a o 19.30 hod. Energetika - Oceliareň.

V treťom januárovom týždni sa v pondelok, 14. januára, o 18. hodine odohrá zápas medzi ZHD a Studenou valcovňou a o 19.30 hod. Údržba - Vysoké pece.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...