Vyhľadávanie:

Na tradičnom Šachťáku aj oceňovali

Na tradičnom Šachťáku aj oceňovali

V piatok 9. novembra 2018 sa v priestoroch Domu umenia v Košiciach konal reprezentačný ples Fakulty materiálov, metalurgie a recyklácie Technickej univerzity v Košiciach. Tradičný Šachťák si nenechal ujsť ani prezident U. S. Steel Košice James Bruno, pre ktorého to bola prvá príležitosť zúčastniť sa na podujatí z akademického sveta. ,,Vitajte medzi nami, v našej hutníckej komunite,“ privítala ho dekanka Iveta Vasková a predstavila mu históriu, ale aj súčasnosť fakulty.

Po prvýkrát udeľovali na slávnosti Cenu osobnosti FMMR, ktorú si za mimoriadny prínos zaslúžene odniesli Dávid Kuzmiak, Ing. Martina Dudová, PhD., Ing. Martina Hrubovčáková, PhD. a doc. Ing. Dana Baricová, PhD. O zábavu sa postarala hudobná skupina Hvizdošovci, spevácky súbor Štiavničan a, samozrejme, samotní študenti nielen z FMMR, ale aj iných fakúlt Technickej univerzity v Košiciach. Tí to s prípravou ani tohto ročníka nepodcenili a dokázali, že univerzita žije bohatým spoločenským životom. Nechýbala ani obľúbená tombola, ktorá bola ako vždy štedrá na hodnotné ceny. Víťazovi pomôže pri plnení školských povinností výkonný tablet.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...