Vyhľadávanie:

Na úvod Doprava - Energetika

Na úvod Doprava - Energetika

V sobotu sa v Steel Aréne začne hokejový turnaj o majstra U. S. Steel Košice pre rok 2009

Cez víkend sa na ľade v Steel Aréne naplno rozohrá hokejový šampionát nielen o majstra, ale aj o Putovný pohár prezidenta U. S. Steel Košice. Podobne ako po iné roky, aj tentoraz sa hokejové majstrovstvá budú konať v rámci zimnej olympiády. V turnaji, ktorý potrvá až do 19. februára, kedy sa budú hrať záverečné zápasy - finále o majstra, ako aj stretnutie o konečné 3. miesto, bude štartovať 12 mužstiev. Včera, 27. januára, ich organizátori vyžrebovali do dvoch skupín, v ktorých sa najprv bude hrať systémom každý s každým. Prvé štyri tímy z každej skupiny postúpia do štvrťfinále, ktoré sa už odohrá vyraďovacím systémom play-off.

V A skupine sa stretnú: Doprava, Vysoké pece, Expedícia, Koksovňa, Studená valcovňa a Energetika.

Skupinu B tvoria: Vedenie, Oceliareň, Teplá valcovňa, BSCe, Údržba a Radiátory a Rúry (RaR).

V sobotu 31. januára a v nedeľu 1. februára odohrá 12 účastníkov po šesť zápasov s týmto programom: sobota, 31. január, o 11.15 hod. Doprava - Energetika, o 12.45 hod. Vedenie - RaR. Po tomto zápase bude slávnostné otvorenie majstrovstiev. Titul majstra z uplynulého roku obhajujú hokejisti z Vedenia. O 14.30 hod. sa potom stretnú Vysoké pece - Studená valcovňa, o 16.00 hod. Oceliareň - Údržba, o 17.30 hod. Expedícia - Koksovňa a o 19.00 hod. Teplá valcovňa - BSCe. V nedeľu, 1. februára, sa stretnú: o 11.15 hod. RaR - BSCe, o 12.45 hod. Energetika - Koksovňa, o 14.15 hod. Údržba - Teplá valcovňa, o 15.45 hod. Studená valcovňa - Expedícia, o 17.15 hod. Vedenie - Oceliareň a o 18.45 hod. Doprava - Vysoké pece.

Hokejový šampionát bude v budúcom týždni pokračovať v skupinách ďalšími tromi stretnutiami v stredu, 4. februára, a vo štvrtok, 5. februára, vždy so začiatkom o 16.30 hod. Organizátori touto cestou pozývajú fanúšikov jednotlivých mužstiev, aby ich prišli povzbudiť aj so svojimi rodinnými príslušníkmi. Vstup do hľadiska Steel Arény na uvedené zápasy je voľný.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...