Vyhľadávanie:

Na úvod remíza

Na úvod remíza

Prvé prípravné stretnutia

Vo štvrtok uplynulého týždňa odohrali hokejisti HC Košice prvé prípravné stretnutie na domácom ľade so Žilinou, s ktorou remizovali 1:1 (1:0, 0:1, 0:0).

Zápas sa síce hral v tréningovom tempe, ale každému z aktérov išlo o priaznivý výsledok. Preto sa hlavne v záverečnej tretine hralo príliš tvrdo, na hranici únosnosti. Domáci sa dostali do vedenia v hre štyroch proti trom už v úvodnej tretine po strele obrancu Kledrowetza. V druhej časti hostia nielen hru, ale i skóre vyrovnali, a to bolo v tomto zápase zo streleckej potencie oboch súperov všetko. Tréneri HC Košice Dušan Gregor a Miroslav Marcinko dali v súboji príležitosť týmto hráčom: Falter - v obrane hrali dvojice Kledrowetz-Bodnár, Topoli-Vorobel, Šterbák-Nádašdi, Fabián-Varga a útoky Kováč, Kmiť, Kroták - Slovák, Sabol, Drotár - Hvila, Caban, Šimurda - Gajdoš, Holečko, Š. Rusnák.

Aj ďalšie prípravné stretnutia odohrajú hokejisti Košíc doma. Včera hrali s Prešovom a v piatok tohto týždňa sa stretnú s Popradom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...