Vyhľadávanie:

Na úvod s Francúzmi

Na úvod s Francúzmi

Dnes začína v Steel Aréne turnaj Cassovia Hockey Cup a 61. ročník Tatranského pohára

Prvá herná previerka hokejistov HC Košice na nový súťažný ročník hokejovej extraligy, sa konala ešte v piatok 8. augusta na ľade v Steel Aréne, kde Košičania zdolali extraligového nováčika z Banskej Bystrice 6:2. O štyri dni neskôr opäť doma zdolali zverenci trénera Antona Tomka a jeho asistenta Pavla Hulvu podtatrancov z tímu Aquacity ŠKP Poprad 4:0.

Po týchto dvoch víťazných stretnutiach odcestovali dobre naladení hokejisti HC Košice na medzinárodný turnaj Bifrost Cup do Bratislavy, kde odohrali tri stretnutia. Vo svojej skupine najprv podľahli českému extraligistovi HC Moeller Pardubice 1:2, v druhom zápase však zdolali nemecký Hamburg Freezers 3:1. V skupine skončili na 2. mieste a o konečnú tretiu priečku v turnaji sa stretli s druhým mužstvom druhej skupiny domácim Slovanom. V tomto súboji naši podľahli úradujúcemu majstrovi 2:4 a skončili na štvrtom mieste. V uplynulom týždni podľahli na ľade v Kežmarku hokejistom Popradu 3:4 po samostatných nájazdoch.

Hokejisti HC Košice odohrajú v tomto týždni ďalšie tri prípravné zápasy v rámci medzinárodného hokejového turnaja Cassovia Hockey Cup 2008. Keďže v Poprade je ZŠ v rekonštrukcii, v tomto roku je náš košický turnaj spojený so 61. ročníkom Tatranského pohára. Na turnaji odohrajú štyri mužstvá z troch krajín v Steel Aréne od dnes do piatku šesť stretnutí. Dnes sa o 15. hodine stretne Poprad s vlaňajším víťazom Tatranského pohára, s českým tímom HC Vítkovice, a o 18. hodine si hokejisti HC Košice zmerajú sily so špičkovým francúzskym celkom Rouen Hockey Elite 76. Zajtra, vo štvrtok, budú na programe zápasy: o 15.00 hod. Poprad - Rouen a o 18.00 hod. Košice - Vítkovice, v piatok 29. augusta o 15.00 hod. Vítkovice - Rouen a o 18. 00 hod. Košice - Poprad.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...