Vyhľadávanie:

Na úvod sa majster pohral s nováčikom

Na úvod sa majster pohral s nováčikom

Na ihrisku TU Košice na Watsonovej ulici sa v rámci XVII. ročníka tohtoročnej letnej olympiády začal futbalový šampionát o majstra U. S. Steel Košice. Na otváracom ceremoniáli turnaja sa ako hostia zúčastnili viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák a predseda Rady odborov OZ METALURG Mikuláš Duľa.

Po slávnostnom výkope viceprezidenta M. Pitoráka sa v úvodnom zápase stretli futbalisti úradujúceho majstra z Energetiky proti nováčikovi šampionátu mužstvu Elektroservisu. Podľa očakávania energetici v tomto súboji nezaváhali a zdolali svojho súpera 4:1 (2:0). V ďalších dvoch stretnutiach Doprava prehrala s tímom Vedenia 2:3 (1:1) a Koksovňa - Studená valcovňa 1:3 (0:1). V piatok 4. mája sa podľa vyžrebovania mali hrať opäť tri zápasy v skupinách, ale kvôli oprave tartanovej dráhy na štadióne sa v piatok 4. mája hrať nebude. Všetky tri zápasy Údržba - Oceliareň, Doprava - Vysoké pece a Teplá valcovňa - Koksovňa sa prekladajú na 16. mája, kedy sa malo už hrať štvrťfinále.

Úvodné dve štvrťfinálové stretnutia sa tým presúvajú na 18. mája a ďalšie dva zápasy na 22. mája. Semifinále sa potom odohrá 24. mája a posledné zápasy o 3. miesto a finále sa preto budú hrať až 28. mája. Najbližšie sa na šampionáte hrá až v piatok 11. mája, kedy sa stretnú ZHD - Elektroservis, Vysoké pece - Vedenie a Údržba - Zušľachťovne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...