Vyhľadávanie:

Na väčšej ploche viac atrakcií

Na väčšej ploche viac atrakcií

Tretí ročník podujatia Family Safety Day v máji

Vyhraďte si už teraz posledný májový deň na tretí ročník firemného podujatia Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day. Tohtoročné stretnutie železiarov a ich rodín v predvečer Medzinárodného dňa detí bude tvoriť jeden turnus. Uskutoční sa v sobotu 31. mája od deviatej do sedemnástej hodiny v areáli oceliarskej spoločnosti na doteraz najväčšej ploche.

Centrom diania bude, tak ako aj počas predchádzajúcich dvoch ročníkov, parkovisko pri budove výskumu a vývoja. Náprotivná trávnatá plocha sa premení na veľkú oddychovú zónu, kde si prídu na svoje najmä deti. Objavia tu tajomstvá zvieracej ríše a zabavia sa pri množstve rôznych atrakcií. Ak sa rozhodnete nazrieť za bránu podniku, budete si môcť vybrať autobusovú prehliadku areálu huty alebo prehliadku teplej širokopásovej trate v divíznom závode Teplá valcovňa. Nebudú chýbať ukážky práce záchranárov, uvidíte kde všade nachádza uplatnenie plech a mnoho ďalších zaujímavostí.

Prihlasovanie štartuje 22. apríla 2014. Prihlásiť sa budú môcť zamestnanci U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností s rodinami - manželkami/manželmi, partnerkami/partnermi a deťmi/vnúčatami. Na podujatie môžete prísť hocikedy v priebehu dňa. Rozhodnúť sa na pevno budete musieť iba pri výbere prehliadky podniku, to znamená, že pri registrácii uvediete, kedy sa prehliadky zúčastníte - či dopoludnia alebo popoludní. V snahe umožniť zúčastniť sa na podujatí každému zamestnancovi, bude prihlasovací systém prvé tri dni prednostne registrovať tých železiarov, ktorí na Family Safety Day doteraz ešte neboli. Potom už bude systém prijímať registrácie neobmedzene až do naplnenia kapacity päť tisíc osôb.

A ešte jedna dobrá správa v predstihu. V deň konania akcie bude mestská hromadná doprava smerujúca do a z U. S. Steel Košice pre všetkých cestujúcich, vrátane tých, ktorí budú cestovať do a zo zamestnania, zadarmo. Ak teda budete uvažovať o spôsobe dopravy do areálu podniku, odporúčame vám využiť mestskú hromadnú dopravu. Vyhnete sa možným problémom s parkovaním. O podujatí vás budeme priebežne oboznamovať v podnikových novinách. Pozvánku s dôležitými informáciami, medzi ktorými budú inštrukcie ako a kde sa prihlasovať, podrobný program, mapka s rozmiestnením jednotlivých stanovíšť, cestovný poriadok mestskej hromadnej dopravy, ako aj ďalšie užitočné pokyny, nájdete v mimoriadnom vydaní Ocele východu, ktorú vám firma doručí v apríli na domáce poštové adresy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...