Vyhľadávanie:

Na veľtrhu Profesia Days aj košická oceliareň

Na veľtrhu Profesia Days aj košická oceliareň

Desiatky prezentujúcich sa firiem najrôznejšieho zamerania – od obchodu, cez informačné technológie až po priemysel, tisícky návštevníkov hľadajúcich si nielen prácu, ale aj príležitosti na stáž či prax, testovanie jazykových i odborných zručností alebo kariérne poradenstvo. Taký bol druhý ročník košického veľtrhu Profesia Days, ktorý sa uskutočnil v priestoroch Spoločenského pavilónu vo štvrtok 27. septembra i za aktívnej účasti spoločnosti U. S. Steel Košice.

Na jeho otvorení nechýbali viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák i generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča. Tím riaditeľa pre nábor a výber Ľubomíra Gromoša sa v stánku košickej oceliarne celý deň takmer nezastavil. Návštevníkom poradili, pomohli sa zorientovať, odpovedali sa množstvo zvedavých otázok.

„Ponúkali sme pracovné pozície pre kvalifikovaný personál s technickým vzdelaním, manuálnou zručnosťou, odbornou technickou praxou pre obsluhu a údržbu výrobných zariadení. Tiež sme prezentovali naše osvedčené programy – celoročnú prax vysokoškolákov i letnú dvojmesačnú stáž, o ktoré je už tradične vysoký záujem. Mnohých návštevníkov, ktorí sa pri našom stánku pristavili, zaujímali samozrejme aj  podrobnosti o aktuálnych pracovných ponukách, ktoré spolu s kvalifikačnými požiadavkami zverejňujeme na firemnej webovej stránke,“ informoval Ľubomír Gromoš.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...