Vyhľadávanie:

Nadčasový interiér, bohatá ponuka jedál

Nadčasový interiér, bohatá ponuka jedál

Bufet TŠP sa po päťmesačnej rekonštrukcii zmenil na vôbec prvý Appety´s na Slovensku

Oplatilo sa čakať. Novotou doslova voňajúci bufet TŠP zmenený na nepoznanie slúži od 1. marca tohto roku po päť mesiacov trvajúcej rekonštrukcii opäť hutníkom.

„Naším cieľom bolo vytvoriť nielen miesto, kde sa môžu naši klienti dobre najesť, ale kde sa budú aj dobre cítiť a kde načerpajú energiu do ďalšej práce,“ uviedol Daniel Digoň, prevádzkový riaditeľ firmy Compass Group Slovakia, počas slávnostného otvorenia prvého Appetty´s na Slovensku, ktoré sa uskutočnilo za účasti viceprezidenta USSK Martina Pitoráka, ďalších manažérov spoločnosti a odborových predákov OZ KOVO.

Nové stravovacie zariadenie má nadčasový interiér, dobre vybavenú hygienickú vstupnú časť, priestor je rozdelený na niekoľko zón. Prevádzkovateľ sľubuje bohatý výber, čerstvé a neopozerané produkty. „Ponúkame malé aj veľké raňajky. Malé si môže zákazník zobrať so sebou – chlebík vo vajíčku, párky, klobásky, rezne či hotdogy, no pripravujeme na objednávku aj anglické, kontinentálne a francúzske raňajky,“ informovala Petra Tóthová z Compass Group. „Chýbať nebudú obľúbené desiatové polievky, každý deň iný druh, vždy v stredu to bude novinka. Zákazník si môže pri samoobslužnom pulte nabrať polievku do misky alebo do prenosnej nádoby, má k nej aj pečivo.“

V čase obeda, dodala, tu budú ponúkať taliansku paradajkovú polievku, ku ktorej si možno objednať wrap, hamburger alebo hotdog, plus nápoj. A ako je tu trendom, jedlo si možno vziať so sebou. Novinkami sú tiež kávový a nápojový automat, samoobslužný kútik s trvanlivými potravinami a pojazdný bufet, ktorý bude, napríklad v čase väčších opráv, putovať po fabrike.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...