Vyhľadávanie:

Nádej pre choré oči

Nádej pre choré oči

Stalo sa už dobrým zvykom, že vždy koncom roka dajú košickí hutníci dokopy financie, aby pomohli dobrej veci. Môžeme tak urobiť aj tentoraz. Pomôcť Univerzitnej nemocnici L. Pasteura v Košiciach, konkrétne Očnému oddeleniu na Rastislavovej ulici a Očnej klinike na Tr. SNP získať kvalitné zdravotnícke prístroje, ktoré pomôžu pri náročných liečebných procedúrach a diagnostike závažných ochorení, je cieľom zbierky, ktorú vyhlásilo vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice v uplynulých dňoch. Na tento ušľachtilý cieľ daruje firma i Nadácia U. S. Steel Košice presne toľko, koľko bude predstavovať výťažok zo zbierky. Pomoc košických oceliarov sa tak strojnásobí. Prispieť môže každý zo zamestnancov USSK a jej dcérskych spoločností, a to 3,50 a, prípadne inou sumou, čo potvrdí svojím podpisom na osobitnom formulári, ktorý je k dispozícii na každom pracovisku.

Spoločný dar bude predstaviteľom Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach odovzdaný 10. decembra 2010 na slávnostnom benefičnom koncerte v Štátnom divadle Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...