Vyhľadávanie:

Najlepší športovci u prezidenta

Najlepší športovci u prezidenta

Najlepší športovci - olympioničky a olympionici, a najaktívnejší organizátori športových podujatí v U. S. Steel Košice boli v stredu, 17. septembra, hosťami prezidenta U. S. Steel Košice Georgea F. Babcoka. Na stretnutí sa zúčastnili aj viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák a generálna manažérka pre motiváciu a vzťahy s odborovými organizáciami Adriana Mihálová.

"Poďakovať sa a oceniť najlepších športovcov a najaktívnejších spomedzi organizátorov je dobrá myšlienka. Za tých šesť mesiacov, čo som na Slovensku, na mňa urobilo najväčší dojem oddanie sa športu mladých ľudí a celých rodín. Chcem poďakovať všetkým športovcom, ktorí sa zúčastnili na letnej či zimnej olympiáde a predovšetkým tým, ktorí dosiahli vynikajúce výsledky," prihovoril sa prezident k prítomným športovkyniam a športovcom. "Špeciálne poďakovanie patrí organizátorom za veľmi úspešné podujatia. Vďaka za vašu odhodlanú prácu i za to, že sa vám stále podarí urobiť vynikajúce podujatia," obrátil sa G. Babcoke k organizátorom.

Neformálna diskusia prezidenta, manažérov, športovcov a organizátorov sa potom krútila, prirodzene, okolo športu. Jozef Sciranko (DZ Zušľachťovne), víťaz behu Olympijská desiatka v kategórii mužov nad 40 rokov a vedúci organizátor atletických súťaží, ponúkol G. Babcokovi členstvo vo firemnom bežeckom klube, aby sa spoločne mohli lepšie pripravovať na budúce súťaže. "Ak moje 52-ročné telo bude o rok počúvať viac, budete mať vo mne konkurenta," odvetil s úsmevom prezident.

Medzi pozvanými športovcami boli Lucia Petrovičová (úsek GM pre analýzy a štatistiku), Michal Dutko (DZ Zušľachťovne), Edita Šlauková (DZ Doprava), Alžbeta Tiszová (úsek VP pre predaj a marketing), Monika Kurtyová (DZ Expedícia), Pavol Paprčka (DZ Koksovňa) a J. Sciranko. Najlepších dobrovoľníkov - organizátorov športov zastupovali Jozef Fotta (stolný tenis), Roman Fedák (bowling), Miroslav Astrab (bowling, kolky, člen organizačného výboru olympiád), Ján Caban (predseda organizačného výboru olympiád) a J. Sciranko. Na stretnutí sa zúčastnil aj Bartolomej Ištoňa, dlhoročný aktívny účastník zimných a letných olympiád, vytrvalostný bežec na lyžiach (Vassov beh vo Fínsku), ktorý 1. októbra 2008 odíde do predčasného dôchodku.

Na záver stretnutia prezident G. Babcoke odovzdal hosťom spomienkové darčeky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...