Vyhľadávanie:

Najvyššia rada APEAL zasadala v našej firme

Najvyššia rada APEAL zasadala v našej firme

V U. S. Steel Košice zasadala v dňoch 23. a 24. mája 2011 najvyššia rada APEAL (Association of European Producers of Steel for Packaging - Asociácia európskych výrobcov obalových plechov), vedená jej prezidentom Hugo Loudonom.

"Návšteva splnila moje očakávania. Spoločnosť U. S. Steel Košice sa ukázala ako plne integrovaná a sebestačná firma. Je schopná komplexne spracovávať materiály a postupne ich zušľachťovať na výstupné produkty najvyššej kvality. Pozitívne hodnotím aj zabezpečenie ochrany podniku," zhodnotil svoj prvý pobyt v Košiciach a v našom podniku nedávno zvolený výkonný riaditeľ APEAL Philip Buisseret.

Medzinárodná asociácia APEAL združuje významné oceliarske spoločnosti, ktoré sa podieľajú na výrobe pocínovaných výrobkov. Ročne vyprodukujú takmer päť miliónov ton obalových materiálov a štatisticky pokrývajú až 95 percent produkcie v Európe.

APEAL sídli v Bruseli a na medzinárodnom fóre pôsobí už od roku 1986. Spoločnosť U. S. Steel Košice sa stala členom asociácie, ktorú tvoria Arcelor Mittal, Tata Steel Packaging a Rasselstein-THYSSENKrupp, v roku 2004. V súčasnosti reprezentuje košických a srbských oceliarov pod názvom U. S. Steel Europe.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...