Vyhľadávanie:

Nákup korporácie USS povedie Michael J. Hatcher

Nákup korporácie USS povedie Michael J. Hatcher

Christopher J. Navetta predstavil svojho nástupcu

Spoločnosť U. S. Steel Košice navštívil v stredu, 25. marca, jej bývalý prezident Christopher J. Navetta. Bola to jeho posledná pracovná návšteva v Košiciach, od 1. apríla totiž využil možnosť odchodu do dôchodku. Naposledy pracoval v sídle korporácie U. S. Steel v Pittsburghu ako Senior Vice President - Procurement, Real Estate, Raw Materials and Integration. V tejto pozícii zodpovedal za oblasť nákupu. Do Košíc prišiel predstaviť svojho nástupcu Michaela J. Hatchera. Hostia absolvovali pracovné stretnutie s prezidentom U. S. Steel Košice Georgeom F. Babcokom a manažérmi nákupu.

"Stretnutie sa nieslo v znamení prezentácií jednotlivých nákupných útvarov. Informovali sme o výsledkoch roku 2008, konkrétnych projektoch realizovaných od októbra minulého roku až po súčasnosť a o hlavných projektoch do konca roku 2009," priblížil obsah rokovania generálny manažér pre nákup USSK Martin Tuček. "Zástupcovia nákupu z USA vyjadrili maximálnu spokojnosť s dosiahnutými výsledkami, ocenili prístup všetkých pracovníkov tunajšieho nákupu k zabezpečeniu úloh a vyjadrili svoju podporu do ďalšieho obdobia. Pretože to bolo naše posledné pracovné stretnutie, Ch. Navetta i L. Broglie (v U. S. Steel Košice pôsobil v minulosti ako výkonný riaditeľ pre predaj - pozn. red.) odchádzajú do predčasného dôchodku, využívam túto príležitosť, aby som im v mene celého úseku nákupu poďakoval za podporu, pomoc a ocenenie práce a zároveň im zaželal veľa zdravia, šťastia a úspechov v ďalšom živote," dodal Tuček.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...