Vyhľadávanie:

Národné fórum údržby 2010

Národné fórum údržby 2010

Vo Vysokých Tatrách sa včera, 25. mája, začala dvojdňová medzinárodná konferencia Národné fórum údržby 2010. Desiaty ročník podujatia pripravila Slovenská spoločnosť údržby.

Fórum údržbárov sa venuje témam najlepšej praxe a riadeniu údržby, informačným systémom a podpore údržby, progresívnym technológiám údržby, prediktívnej údržbe a diagnostike, bezpečnosti a ďalším špeciálnym témam.

Na konferencii sa zúčastňujú aj zástupcovia U. S. Steel Košice. Generálny manažér pre podporu výroby Ján Vranec vystúpil včera s príspevkom na tému Progresívne trendy údržby v U. S. Steel Košice, koordinátor najlepších postupov Juraj Valent informoval o projekte OPTECH-Hybrid. Dnes sa účastníkom prihovoria aj vedúci oddelenia technická diagnostika zariadení Branislav Kyseľ a majster výroby a renovácie náhradných dielcov valcovní Jaroslav Dancák. Hovoriť budú o prediktívnej údržbe a diagnostike a progresívnych technológiách údržby.

U. S. Steel Košice je jedným z generálnych partnerov konferencie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...