Vyhľadávanie:

Naše dve percentá pomôžu dobrej veci

Naše dve percentá pomôžu dobrej veci

"Dovoľte, aby sme vyjadrili veľkú vďaku za sponzorský dar - ultrazvukový prístroj ALOCA, ktorý naša klinika už dlhšiu dobu veľmi potrebovala a prostredníctvom Nadácie U. S. Steel Košice sa nám ho podarilo získať. V mene celého kolektívu Kliniky ortopédie a traumatológie pohybového ústrojenstva Fakultnej nemocnice Luisa Pasteura Košice a detskej ortopédie Vám veľmi pekne ďakujeme. Sme veľmi potešení a vďační za to, že ste našu kliniku podporili a som si istý, že váš dar ocenia aj všetci rodičia veľkého počtu vyšetrených detí z oblasti celého východného Slovenska. Diagnostika chorôb bedrových kĺbov vykonávaná práve týmto ultrazvukovým prístrojom je veľmi dôležitá pre včasnú liečbu a diagnostiku vrodených vývojových a získaných ochorení."

Ďakovné slová prednostu Kliniky ortopédie a traumatológie pohybového ústrojenstva LF UPJŠ a FN LP Košice Gabriela Vaška, ktoré v uplynulých dňoch v liste adresoval spoločnosti U. S. Steel Košice, len potvrdzujú, akú záslužnú činnosť Nadácia U. S. Steel Košice vyvíja. Aj vďaka tým, ktorí po minulé roky a tiež vlani poukázali dve percentá zo zaplatenej dane práve na jej účet. Jej pomoc oceňujú mnohé zdravotnícke zariadenia, ktorým prispela na zakúpenie prístrojov. Tie slúžia a budú slúžiť na preventívne i odborné vyšetrenia nás všetkých - zamestnancov U. S. Steel Košice, ich rodinných príslušníkov, ako aj obyvateľov Košíc a východoslovenského regiónu.

Ak sa v tomto roku rozhodnete poukázať svoje dve percentá zo zaplatenej dane za rok 2005 Nadácii U. S. Steel Košice, pomôžete dobrej veci. Vyplnené tlačivo Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 percent zaplatenej dane, ktoré bolo distribuované medzi zamestnancov spolu s výplatnými vrecúškami, odovzdajte svojej mzdovej účtovníčke najneskôr do 31. marca 2006.

Tu sú potrebné údaje:
Obchodné meno alebo názov: Nadácia U. S. Steel Košice
Sídlo: Vstupný areál U. S. Steel Košice, 044 54 Košice
Právna forma: nadácia
Identifikačné číslo organizácie (IČO): 35549891.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...