Vyhľadávanie:

Naše radiátory na veľtrhu Aqua - therm

Naše radiátory na veľtrhu Aqua - therm

Ani v tomto roku U. S. Steel Košice, s.r.o. nevynechala príležitosť prezentovať svoju prítomnosť na českom trhu účasťou na 11. medzinárodnom odbornom veľtrhu vykurovania, ventilácie, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky AQUA-THERM, ktorý sa konal v dňoch 23.- 27. novembra 2004 v Prahe.

Ako informovala Soňa Miklušová, manažérka z oddelenia Obchodná propagácia, na výstavnej ploche 14 050 m2 sa zúčastnilo 442 priamych vystavovateľov z 15 krajín a v expozíciách priamych vystavovateľov bolo zastúpených ďalších 230 firiem z 19 krajín. Celkový počet návštevníkov v tomto roku opäť prekročil štyridsaťtisíc. V expozícii spoločnosti U. S. Steel Košice, na ploche o veľkosti 100 m2, prezentovali naše radiátory obchodníci z úseku Predaj radiátorov, ako aj manažéri z úseku marketing a strategické plánovanie. Ako každoročne, aj teraz sme zaznamenali veľký záujem o naše produkty.

"Aqua - therm Praha zaujíma jedno z najdôležitejších miest v zozname výstav U. S. Steel Košice týkajúcich sa radiátorov. Tradične neskorý termín v roku umožňuje bilancovať a viesť konkrétne obchodné rokovania na rok 2005 s našimi zákazníkmi. Zároveň zvyknú dôjsť aj potenciálni obchodní partneri, tohto roku to boli možní zákazníci z Grécka, Ruska, Ukrajiny, Litvy, Česka," uviedol Ján Seman, obchodný riaditeľ pre predaj radiátorov. A ako zhodnotili našu účasť na tohtoročnom veľtrhu marketingoví manažéri Ivan Gajdoš a Peter Piatka?

"Výstava konfrontovala kvalitu našich radiátorov s trhovou konkurenciou. Môžeme konštatovať, že technickou úrovňou sme plne konkurenční vystavujúcim lídrom na českom trhu. Prezentovali sme tiež nový výpočtový softvér určený pre projektantov kúrenia s cieľom zlepšiť propagáciu našich radiátorov a ich presadenie sa na trhu už v etape prípravy projektov. Akcia mala u projektantov veľmi dobrý ohlas. Výstava opätovne preukázala každoročne sa zvyšujúci trend požiadaviek na kvalitu, servis a v neposlednom rade na liberalizáciu obchodných podmienok. Udržanie súčasnej úrovne predaja na tomto trhu si vyžaduje neustále sledovanie vývojových trendov a konkurencie s prispôsobovaním sa daným podmienkam."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...