Vyhľadávanie:

Naši v Miláne

Naši v Miláne

Bežecká sezóna vytrvalcov je v plnom prúde nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. V talianskom Miláne sa začiatkom apríla konal už tradičný medzinárodný maratón, ktorý patrí k najznámejším a najpopulárnejším na starom kontinente. V skupine maratóncov z Maratónskeho klubu Košice nechýbali ani vytrvalci zo železiarenského bežeckého klubu BK Steel. Na štart sa postavilo 3 513 mužov a žien a práve v takejto silnej domácej i zahraničnej konkurencii si v chladnom počasí na maratónskej trati naši bežci počínali veľmi dobre.

Zamestnanec dcérskej spoločnosti SBS Rudolf Verba bol najúspešnejším maratóncom nielen spomedzi železiarov, ale i zo Slovenska. Časom 3:01:32 hod. skončil na 223. mieste. Z ďalších našich vytrvalcov mal Jozef Sciranko čas 3:14:39 hod., v kategórii mužov nad 50 rokov obsadil 18. miesto, v celkovom poradí skončil na 464. mieste. Jaroslav Horný bol v kategórii nad 65 rokov časom 3:28:33 hod. štvrtý, celkovo skončil na 926. mieste.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...