Vyhľadávanie:

Návšteva z Pittsburghu

Návšteva z Pittsburghu

V dňoch 11. a 12. decembra pricestovali do U. S. Steel Košice na pravidelnú návštevu účtovníci a finančníci z centrály v Pittsburghu na čele s Gretchen R. Haggertyovou (Executive Vice President & Chief Financial Officer) a Gregorym A. Zovkom (Vice President & Controller). Skupinu dopĺňali zástupcovia audítorskej firmy PricewaterhouseCoopers.

Hostia sa stretli s prezidentom U. S. Steel Košice Davidom J. Rintoulom, ako aj s ďalšími top manažérmi firmy. Hlavnými témami boli bezpečnosť, dosiahnuté finančné a obchodné výsledky, problematika nerastných surovín, ako aj prevádzkový a finančný plán na ďalší rok. Americkí hostia získali i informácie týkajúce sa aktuálnych krokov vlády Slovenskej republiky a pracovno-právnych záležitostí. Gretchen Haggertyová poďakovala tímu U. S. Steel Košice za výborné výsledky v roku 2012, ktoré boli dosiahnuté aj napriek komplikovanej situácii na trhoch. Ako uviedla, ziskovosť bola medzi európskymi výrobcami ocele vzácna.

Po mítingoch sa hostia v spoločnosti prezidenta USSK D. J. Rintoula, generálneho manažéra pre prvovýrobu Marcela Novosada a generálneho manažéra pre finálnu výrobu Thomasa J. Kevina vybrali na prehliadku divíznych závodov Studená valcovňa a Zušľachťovne a obalová vetva, kde si prezreli 4-stolicový tandem, dynamolinku č. 3 a lakoplastovaciu linku. Podrobný výklad im poskytol riaditeľ divízneho závodu Zušľachťovne a obalová vetva Tibor Kovács, ktorý hostí sprevádzal aj počas predošlých návštev. Druhý deň Američania strávili v spoločnosti viceprezidenta pre financie Matthewa T. Lewisa a jeho tímu, s ktorým prediskutovali témy účtovníctva, financií a daňovej uzávierky za rok 2012, ako aj kľúčové iniciatívy na nasledujúci rok 2013.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...