Vyhľadávanie:

Nečakané vyvrcholenie turnaja

Nečakané vyvrcholenie turnaja

Vyvrcholenie tohtoročného Steelers Cup malo nečakaný a krásny záver. Po slávnostnom odovzdaní cenných trofejí finalistom jeho organizátori za prítomnosti notárky oznámili výťažok z dobrovoľného vstupného počas celého týždňa challengerového turnaja. Vyzbieraná suma 20 299 korún putovala, podobne ako všetky zisky z charitatívnych akcií tohto podujatia - vydražená hra v štvorhre po boku Hrbatého a Kučeru, ako aj raketa Srba Novaka Djokoviča - do Detskej nemocnice (DN) v Košiciach na kúpu dialyzačného prístroja pre deti s akútnym a chronickým zlyhávaním obličiek.

Keďže takýto prístroj má hodnotu 690 tisíc korún a počas Steelers Cup sa vyzbieralo 85 299 tisíc korún, diváci obrovským aplauzom odmenili gesto generálneho partnera turnaja U. S. Steel Košice. Naša spoločnosť sa rozhodla doplatiť chýbajúcu sumu do ceny prístroja, ktorú riaditeľke DN Ľudmile Podrackej vo forme symbolického šeku v hodnote 605 tisíc korún odovzdal prezident spoločnosti David H. Lohr. "Najlepšie by bolo, keby deti také prístroje vôbec nepotrebovali. Keď som sa dopočul, koľko peňazí sa za týždeň vyzbieralo, ozvalo sa moje srdce. Nerozmýšľal som dlho a na záchranu detských životov sme doložili potrebných 605 tisíc korún," vyhlásil prezident USSK D. H. Lohr pred publikom, ktoré toto šľachetné gesto odmenilo silným a dlhým potleskom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...