Vyhľadávanie:

Nemocnica v pohybe

Nemocnica v pohybe

V sobotu, 16. júna, bolo v parku šačianskej nemocnice rušno. Nemocnica sa dala do pohybu. V sprievode muziky, v dobrej nálade. "Základnou myšlienkou bolo a stále je motivovať zamestnancov, ich rodiny a ľudí, s ktorými prichádzame do styku, k športu a k tomu, aby niečo pre seba urobili," informovala organizátorka už druhého ročníka podujatia Nemocnica v pohybe Denisa Vančíková. "V tomto ročníku sme pridali kategóriu najrýchlejší bežec a bežkyňa, takže akcia dostala aj akčnejší, súťaživejší náboj. Novinkou bolo, že sme pozvali Červený kríž a Košické združenie vozičkárov, aby postavili svoj vlastný tím a pridali sa k nám." A keďže toto podujatie bolo o zdraví, ľudia z nemocnice merali krvný tlak, rozdávali letáky o prevencii.

Zaregistrovalo sa vyše 220 bežcov a chodcov, aj športovcov, ktorí pred sebou tlačili detské kočíky. Porota mala pred sebou ťažkú úlohu, kreativita súťažiacich bola veľká. V kategórii Najbláznivejší názov skupiny vyhral jednoznačne Uro-Čuro (urológia), nasledovalo Ministerstvo vnútra (interné). Najpočetnejší boli Držgroši so svojimi 46 členmi.

Zatiaľ čo na trase dospelí podávali výkony, deti sa mohli tešiť z maľovania na tvár, divadielka Babadlo a súťaží, z ktorých každé vychádzalo ako víťaz. K programu sa pridala aj Únia vzájomnej pomoci ľudí a psov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...