Vyhľadávanie:

Neobíďte ani stánok USSK

Neobíďte ani stánok USSK

Na Hlavnú príde Mikuláš už túto sobotu

Nájdite si čas a príďte v sobotu, 5. decembra, na Hlavnú ulicu. Už od sedemnástej hodiny sa pri súsoší Immaculata rozkrúti kolotoč dobrej zábavy, ktorý odštartujú primátor mesta František Knapík, prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke a ich manželky rozsvietením stromčeka a vianočnej výzdoby. Pozdraviť divákov príde aj Marián Čekovský, ktorý spolu s mládežníckym speváckym zborom Chorus Comenianus predstaví novú zvučku Košických Vianoc s názvom Vianočný čas.

Krátko po pol šiestej čaká na všetkých program Čertovsky dobré Mikulášoviny, ktorý pre malých a i veľkých Košičanov pripravila košická oceliareň. Budete svedkami odovzdania ceny, MP4 prehrávača, Michaele Bobkovej zo ZŠ na Bukoveckej ulici v Košiciach, ktorá zvíťazila vo firemnej výtvarnej súťaži pre deti, vystúpenia populárnej Katky Koščovej i viacnásobných majstrov Európy - tanečníkov skupiny TST z Košíc, obľúbeného uja Viktora, speváčky Kristíny. No a akože inak, i príchodu Mikuláša, ktorý zavíta na pódium s nošou sladkostí spolu s anjelom a čertom.

A neobíďte ani stánok košickej oceliarne. Ako už tradične, dávame v ňom pred blížiacimi sa vianočnými sviatkami, od 5. do 23. decembra, príležitosť neziskovým organizáciám, ktoré podporujeme, prezentovať svoju činnosť a aktivity pred verejnosťou. Pristavte sa pri nich. V stánku na každého hutníka čaká aj malá pozornosť. Pozdrav od prezidenta Georgea F. Babcoka a sladká čokoládka.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...