Vyhľadávanie:

Nestratili ani bod

Nestratili ani bod

Dorastenci HC Košice sa stali víťazmi turnaja Memoriálu Ladislava Trojáka

Počas víkendu v dňoch 16. - 18. augusta sa v košickej Steel aréne konal už 34. ročník populárneho hokejového turnaja dorastencov o Memoriál Ladislava Trojáka. Okrem domáceho tímu HC Košice na turnaji štartovali HC 05 Banská Bystrica, HKm Zvolen a MHK 32 Liptovský Mikuláš. V konfrontácii tohto kvarteta vyšli víťazne zverenci trénera Vladimíra Sviteka z HC Košice, ktorí v turnaji nestratili ani bod a zaslúžene získali cennú trofej.

Postupne zdolali Banskú Bystricu 3:1 (1:0, 1:0, 1:1), autormi gólov nášho tímu boli Koziot, Michalčin a Hudák, nad Liptovským Mikulášom vyhrali 4:2 (1:1, 0:0, 3:2), góly HC strelili Koziot, Gashi, Vrábeľ a Hudák. V poslednom zápase mladí Košičania zvíťazili nad Zvolenom 5:3 (2:1, 2:0, 1:2) dvoma gólmi Kolárika, po jednom pridali Jurík, Vaňuš a Hudák. Organizátori na záver vyhodnotili najlepších hráčov na jednotlivých postoch. Najlepším brankárom sa stal Mikuláš Mosný zo Zvolena, za najlepšieho obrancu vyhlásili Christiána Michalčina z tímu HC Košice, cenu pre najlepšieho hráča turnaja prevzal Richard Szabo z Liptovského Mikuláša a najlepším strelcom bol s 5 gólmi Jakub Hibler z Banskej Bystrice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...