Vyhľadávanie:

Netradičný zápas sa skončil remízou

Netradičný zápas sa skončil remízou

Košická Steel aréna zažila v sobotu 12. januára zaujímavý hokejový zápas, v ktorom sa stretli tímy vrcholových manažérov U. S. Steel Košice a bývalých profesionálnych hokejistov HC Košice. Na ľade sa predstavil aj Chairman and Chief Executive Officer U. S. Steel Corporation John P. Surma, ktorý hral spolu v tíme s prezidentom USSK Davidom J. Rintoulom. K ďalším zaujímavým menám, ktoré sa v dueli objavili, patrili napríklad i bratia Peter a Pavol Zůbekovci, Juraj Bakoš, Mojmír Božík a Milan Staš.

Športové popoludnie bolo spestrením návštevy vrcholných predstaviteľov korporácie v Košiciach. Zápas v Steel aréne sa hral v svižnom tempe a nakoniec sa skončil zmierlivo 6:6. O prvom mužovi korporácie J. Surmovi je známe, že hokej je jeho najobľúbenejším športom. Neskrýval preto spokojnosť nad tým, že severoamerická NHL sa nakoniec bude hrať. "V otváracom zápase sa už túto sobotu predvedú Pittsburgh Penguins na ľade Philadelphie Flyers," pripomenul, ktoré dva tímy odštartujú 96. ročník najlepšej ligy sveta.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...