Vyhľadávanie:

Neurologická ambulancia na úrovni doby

Neurologická ambulancia na úrovni doby

Pre spokojnosť pacientov

Neurologická ambulancia Polikliniky Nemocnice Košice - Šaca a.s., 1. súkromnej nemocnice vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice dostala v uplynulých týždňoch nový šat. Vynovené pracovisko odovzdali do užívania vo štvrtok 14. marca 2013 riaditeľ Nemocnice Košice - Šaca Juraj Vančík a viceprezident U. S. Steel Košice pre technológiu Vladimír Jacko v prítomnosti primárky Neurologického oddelenia šačianskej nemocnice Evy Rozprávkovej, riaditeľa pre pracovnú zdravotnú službu U. S. Steel Košice Michala Ihnatka, ako aj ďalších zdravotníckych pracovníkov a zástupcov úseku ľudských zdrojov USSK. Nechýbali reprezentanti útvaru inžinierskych činností USSK, riaditeľ pre realizáciu stavieb a hospodársku správu Peter Petričko a manažér pre hospodársku správu Vjačeslav Kupko.

"Som nesmierne šťastný, že sa nám spoločne podarilo urobiť ďalší krok pre skvalitnenie služieb našim klientom. Verím, že tieto nádherné priestory ocenia. Ďakujem spoločnosti U. S. Steel Košice za podporu a priamu pomoc," uviedol počas slávnostného aktu Juraj Vančík.

"United States Steel Corporation už pri svojom vstupe do železiarní pred trinástimi rokmi deklarovala, že ľudský život je pre ňu najvyššou hodnotou," zdôraznil viceprezident Vladimír Jacko v súvislosti so starostlivosťou o zamestnancov, zdravotnícku nevynímajúc. "Ak majú byť naši ľudia schopní plniť očakávané výkony, adekvátne tomu musia byť aj poskytované služby, vrátane medicínskych. Dúfam, že nové priestory prispejú k spokojnosti pacientov," zdôraznil.

Revitalizáciu interiéru rohovej časti budovy polikliniky, kde neurológia sídli, zabezpečovala hospodárska správa inžinierskych činností USSK, ktorá má objekt v správe. "Renovácia priestorov spočívala v oprave stien, podláh, stropov a elektrických rozvodov, aby vyhovovali hygienickým normám prevádzky zdravotníckych zariadení podľa stavebnej legislatívy," priblížil rozsah činností koordinátor prác Ľuboš Katunský. "Na obnove, ktorá prebiehala počas februára tohto roku, sa podieľali spoločnosti RMS, Termomarket a Koksmont. Zariadenie interiéru dodala Nemocnica Šaca."

Z estetickejšieho pracoviska, ktoré sa prezentuje čierno - béžovo - červenou farebnosťou stien, nábytku a doplnkov, totožnou s vizážou neurologického oddelenia v šačianskej nemocnici, mala radosť aj primárka Neurologického oddelenia Eva Rozprávková. "Prostredie je pre psychickú pohodu pacientov dôležité. Neurologická ambulancia na poliklinike patrí medzi najexponovanejšie pracoviská. Mesačne vyšetria v oboch pracoviskách ambulancie tisíc až tisíc osemsto klientov, z nich dve tretiny tvoria práve železiari. Väčšie súkromie i kvalitnejšie zázemie určite ohodnotia pozitívne."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...