Vyhľadávanie:

Nohejbalisti ďakujú za priazeň a dôveru

Nohejbalisti ďakujú za priazeň a dôveru

Nohejbalisti
V týchto dresoch s logom U. S. Steel Košice zaregistrovali nohejbalisti DMPK Košice nejeden významný úspech
pri nízkej sieti.

V uplynulých dňoch poslal predseda nohejbalového klubu DPMK Košice Štefan Pustelník v mene všetkých členov klubu prezidentovi U. S. Steel Košice Christopherovi Navettovi list, v ktorom pozitívne oceňuje vzájomnú spoluprácu s našou spoločnosťou a poďakoval za priazeň a dôveru, ktorú U. S. Steel Košice tomuto klubu v uplynulom roku preukázala.

Košickí nohejbalisti z DPMK sa za to odvďačili skvelými úspechmi pri nízkej sieti, a to majstrovským titulom v I. slovenskej nohejbalovej lige, prvým miestom v Grand Prix Slovakia, či víťazstvami a poprednými umiestneniami na rôznych známych medzinárodných turnajoch doma i v zahraničí.
Nohejbalový klub DPMK, ktorý bol v minulosti organizátorom 1. MS v nohejbale, víťaz Svetového pohára a víťaz Pohára Európskych majstrov, sa aj v tomto roku vynasnaží dôstojne a úspešne reprezentovať všetkých, ktorí mu dávajú dôveru a podporujú jeho činnosť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...